Новини


Новорічне святкування

Тут зачинається ваш текст. Натисніть тут і почніть писати. Нык шынчебюз торквюатоз ыт оратио фачтидёе жкрибэнтур ку зыд кюм тантаз ийжквюы фиэрэнт эа ут выльёт доктюж зюжкепиантю

Осінь запрошує в гості на свято


Тут зачинається ваш текст. Натисніть тут і почніть писати. Пэр лаудым либриз ад прё нык шынчебюз торквюатоз ыт оратио фачтидёе жкрибэнтур ку зыд кюм тантаз ийжквюы фиэрэнт эа ут выльёт доктюж зюжкепиантюр мэль ат пауло пондэрюм дэчырюёжжэ.





Мамине свято 

День Святого Валентина

День Святого Валентина в ДНЗ «Вишенька»

14 лютого  в ДНЗ «Вишенька» вихователь Омельчук Валентина Борисівна провела розвагу , присвячену Дню Святого Валентина в якому взяли участь вихованці різновікової групи.

Свято розпочалося з декламування вірша про дружбу, що стало основою всього свята. Діти з радістю виконали пісню про дружбу, адже у кожного з них є хоча б один вірний друг; танок з іграшками, з яких починається дитинство та дружба; дівчатка-подружки розповіли присутнім повчальну історію та виконали танець «Ми - подружки».

На святі панувала весела, радісна та привітна атмосфера дружби .Наприкінці святкувята діти разом з вихователем виготовили з тіста смачне печиво-сердечка .

Свято Стрітення  

Вже стало традицією проведення свята Стрітення 15 лютого  в дошкільному навчальному закладі (ясла-садок­) «Вишенька» Вихователь Польова К.М. підготувала цікавий сценарій.

Вихователька розповіла про те, як з давніх давен люди вірили, що на Стрітення, обов'язково, має «змагатися зима з весною». В цей день вони зустрічаються, і хто переможе - тому до кінця місяця і господарювати. Дітей до себе на гостини запросила господиня .Тут діти згадали про звичаї та традиції свого народу .Діти з радістю водили хороводи грали в ігри . Пригадала вихователька ще про один звичай - випікання пташок «жайворонків». Люди вірили, що птахи на своїх крилах приносять з далекого краю Весну, проганяють холодну Зиму.

Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати